Eko šola Eko šola

Fejs(t)spejs

Vabimo dijake, da se udeležijo Bootcampa, ki bo potekal v okviru projekta NewGenerationSkills. 1. srečanje Bootcampa, ki bo v četrtek, 29. 11. 2018, ob 16. uri v Fejstspejsu.

Fejstspejs je Družbeno inovacijski laboratorij za mlade, ki je bil zagnan v okviru evropskega projekta NewGenerationSkills. Projekt je sofinanciran s programa Interreg Podonavje in ga Mestna občina Maribor izvaja skupaj s Fundacijo Prizma.

Za mlade v Fejstspejsu potekajo brezplačni dogodki, predavanja, usposabljanja in mentorstvo. Vse o tekočem dogajanju lahko najdejo na Facebook strani Fejstspejs, sledijo pa nam lahko tudi na Instagramu. Želeli bi, da mladi ta prostor sprejmemo za svoj, saj zagotavlja možnost druženja, projektnega dela, uporabe računalnikov, projekcij ipd. Za mlade je tako na voljo v uporabo od ponedeljka do petka od 10. do 19. ure.

Glavni namen Fejstspejsa, pa je, mlade opremiti s podjetniškim znanjem in kompetencami. S strokovnjaki ter mentorji z različnih področij jih bomo vodili od razvoja ideje do realizacije produkta oz. storitve na področju družbenega inoviranja. Vse mlade bi tako želeli povabiti na prvi Bootcamp dogodek, ki bo 29. novembra ob 16. uri v Fejstspejsu, ki se nahaja v pritličju Tkalke (Tkalski prehod 4). Dogodek je namenjen predstavitvi idej mladih in oblikovanju skupin, ki bodo v nadaljevanju ob podpori mentorjev te svoje ideje tudi razvijali.

Če boste koristili sodelovanje na fejs(t)spejsu za interesne dejavnosti, prosite za potrdijo.