Eko šola

Ekskurzija v Celje

V torek, 11. 9. 2018,  je organizirana  strokovna ekskurzija v  CELJE za  1. A, 1. B in 4. A razred.Ogledali si boste 51. Mednarodni obrtni sejem Celje. Cena ekskurzije na dijaka je 7,50 €. Dijaki znesek plačate s  položnico. Rok plačila je 10. 9. 2018. Na sejmu potrebujete dodatna 2,00 € za vstopnino.

Program strokovne ekskurzije: Odhod ob 8.15 na parkirišču za šolo. Po prihodu v Celje bo razdelitev vstopnic, formiranje skupin in dogovor o poteku ogledov.

Dijaki si boste skupaj s spremljevalci ogledali sejem. Del sejma si boste lahko ogledali tudi samostojno. Ob 13.30 se boste  dijaki s spremljevalci zbrali na dogovorjenem mestu,  sledi vožnja proti Mariboru.

Prihod domov je predviden ob 14.30 uri.

Dijaki malico  prinesete s seboj. Ta dan v šoli ni malice.

Hišni red Srednje trgovske šole Maribor  velja tudi na strokovnih ekskurzijah in izletih,  zato je strogo prepovedano prinašanje in uživanje (oz. pitje) alkohola, energijskih pijač ter drog, kar spada med najtežje kršitve šolskih pravil.

Dijaki sami poskrbite za  osebne dokumente, denar in vredne predmete.

Dijaki se samovoljno ne oddaljite od skupine brez izrecnega dovoljenja spremljevalca. Tudi pri samostojnih ogledih  se  ne gibljete sami, ampak v manjših skupinah, da si v primeru nezgode lahko pomagate.

Dijaki morate dosledno upoštevati navodila spremljevalnih učiteljev in se primerno obnašati. Vse kršitve prepovedi bodo po povratku sankcionirane v skladu s šolskimi pravili.

Učitelji spremljevalci bodo: Prah Klara, Premzl Aleš, Thaler Suzana, Lesjak Darja, Žitnik Lucija

 

Pripravila: Aleš Premzl, Darja Lesjak                  Ravnateljica: Tanja Lakoše